top of page
b045c7e3-61e3-4d4a-a47d-2ec526ccfdc2.jpg

VIKS FISKELÄGE

Fem stenhus i Vik

  • Område: Vik, Simrishamn

  • Boarea: 86 kvm

  • Antal hus: 5st 

Bostadsrätt är en trygg ägandeform och Brf Odlingen kommer att bestå av fem gedigna stenhus med lättskött interiör och uteplats i söderläge. Till varje hus kommer det finnas ett litet kvadratsmart gästhus. 

Husen är gedigna, ett friliggande och fyra parhus, lite i stil som en modern skånelänga med putsad fasad och spröjsade fönster. Sobert inredda med varm färgskala, enhetligt klinkergolv med golvvärme, delvis öppet upp i nock och med stämningsfull eldstad. Välkomnande hall med öppet mot vardagsrum i kombination med kök. Det är denna del som har öppet upp i nock, eldstad och härifrån har man även utgång till uteplats mot söder. 

Även om dessa fritidshus har en mindre yta saknats inget, Sommarhuset kan användas som Åretrunthus. Planerades i ett och ett halvt plan, där sällskapsdelen är öppen mot taknocken. Dörrarna och fönstren är utformade så att den mjuka sommarvinden svalkar huset under sommaren. Liljekvist fick möjligheten i detta projekt att ta fram tekniska handlingar samt stå för projektledningen under entreprenadstiden.

bottom of page