top of page
www.KBstudioMedia.com_37.JPG

Projektledning
Byggledning
Projektering

Byggprojektering konstruktion

Konstruktionsberäkningar

Elprojektering

VVS- Projektering

Byggbeskrivningar

Byggkalkyker

BAS-P

Liljeqvist arkitektur och projektledning strävar efter att erbjuda kunderna den högsta kvalitén när de kommer till projektering och projektledning inom bygg.

Noggranna konstruktionsberäkningar och EL-projektering utförs för att garantera att alla byggnader är säkra och hållbara. Vår personal har också erfarenhet inom VVS-projektering som är en drivande faktor och som
säkerställer att alla system fungerar optimalt.

Arkitektur är företagets främsta kompetens, men tjänster som byggbeskrivningar och byggkalkyler erbjuds för att säkerställa att alla detaljer i projektet är väl genomtänkta.

 

BAS-P används för att hålla koll på alla projektrelaterade uppgifter och för att säkerställa att projektet flyter på smidigt.

 

En fullständig tjänsteleverans, från arkitektur till detaljprojektering är det vår personal erbjuder, vilket gör verksamheten till det perfekta valet för alla byggprojekt. Liljeqvist arkitektur och projektledning är stolta över förmågan att leverera högkvalitativa projekt och att vara en pålitlig partner för kunderna. Vi arbetar i hela Skåne, med huvudkontoret beläget
i Malmö, där vi erbjuder våra kompletta tjänster för alla era byggprojekt.

bottom of page